Vannamei cu cap si codita 30/40
89,90 RON
Origine: Ecuador
Tip: HOSO
Glazura: 0%
Congelare: Semi IQF
Cantitate: 2 kg
Valoare energetică | 250 kJ / 77 kcal |
---|---|
Grăsimi | 0,1 g |
Din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 0 g |
Din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 14,7 g |
Sare | 0,89 g |
Out of stock
- 500 g Creveți Vannamei HOSO (Head-On, Shell-On).
- 4 căței de usturoi, tocați
- 2 lingură ulei de măsline
- 2 lingură de unt
- 1 lămâie, cu zeama și coaja
- 1 linguriță boia afumată
- Sare și piper negru după gust
- Pătrunjel proaspăt, tocat, pentru decor
- Fulgi de chilli (opțional, pentru gust extra picant)
Pregătire
Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu. Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 1-2 minute până se parfumează, evitând să se rumenească.
Metoda de gătire
Adăugați creveții HOSO Vannamei în tigaie, condimentați cu sare, piper negru și boia afumată. Se gătesc 3-4 minute, întorcând din când în când, până când creveții devin roz.
Prezentare
Stoarceți sucul de lămâie și adăugați coaja în tigaie. Aruncați creveții HOSO Vannamei în sosul de unt infuzat cu usturoi și lămâie. Opțional, stropiți cu fulgi de ardei roșu pentru un gust picant. Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat. Serviți imediat ca aperitiv aromat sau fel principal. Bucurați-vă de creveții suculenți cu lămâie HOSO Vannamei!