Creveti Tempura
69,90 RON
Origine: Vietnam
Tip: RTC
Glazura: 0%
Forma de congelare: Bloc
Cantitate: 1kg
Energie | 586 kJ (140 kcal) |
---|---|
Grăsimi | 1 g |
Din acestea | acizi grași saturați: 0,7 g |
Carbohidrați | 23 g |
Din care zaharuri | 2 g |
Proteine | 9 g |
Sare | 1,1 g |
Stoc epuizat
INGREDIENTE
- 200 g ebi prăjit (pre-fiert)
- 1 cană de orez sushi, fiert și condimentat
- Furikake
- 1 castravete, tăiat julien
- 50 ml mirin
- 50 ml oțet de orez
- 15 g zahăr
- Semințe de susan
- Sos dulce de ardei iute
- Ceapă verde, tăiată julien
Pregătire
Se amestecă într-un bol mirin, oțetul de orez, zahărul și semințele de susan; se adaugă castravetele tăiat julien și se lasă la marinat 30 de minute. Se încălzește o tigaie cu ulei de floarea soarelui sau de rapiță, se aduce la 175C.
Metoda de gătire
Pregătiți un castron de orez sushi, uscați ușor castraveții murați cu un șervețel și prăjiți creveții panko până se rumenesc.
Prezentare
Faceți cuiburi de castraveți murați și adăugați peste orez, puneți deasupra creveții panko. Potriviți aromele cu sosul dulce de ardei iute și adăugați semințele de susan și ceapă verde pentru decor. Poftă bună!