Creveti Vannamei decojit, devenat, cu codita 16/20
34,90 RON
Origine: Vietnam
Tip: PDTO
Glazura: 25%
Forma de congelare: IQF
Cantitate: 500g
Valoare energetică | 250 kJ / 77 kcal |
---|---|
Grăsimi | 0,1 g |
Din care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 0 g |
Din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 14,7 g |
Sare | 0,89 g |
Out of stock
INGREDIENTE
- 500 g Creveți Vannamei decojiți, decorticați, cu codiță
- 4 căței de usturoi, tocați
- 2 lingură de unt
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 linguriță pătrunjel proaspăt, tocat
- Sare și piper negru după gust
- 1 lămâie, zeama și coaja
- Fulgi de piper roșu (opțional, pentru un gust mai picant)
Pregătire
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu. Adăugați usturoiul tocat, gătiți timp de 1-2 minute până este parfumat, evitând rumenirea.
Metoda de gătire
Scoateți cozile de la creveți Vannamei, apoi adăugați-le în tigaie. Se condimentează cu sare și piper negru. Gătiți 2-3 minute pe fiecare parte până când devine roz. Opțional: adăugați fulgi de ardei roșu pentru un gust extra picant.
Prezentare
Stoarceți sucul și coaja de lămâie în tigaie, adăugați pătrunjel tocat. Aruncați creveții în sosul de unt de usturoi, asigurându-vă că aromele se amestecă. Serviți imediat. Poftă bună!