File de Salau de Nil 2buc.
74,90 RON
Origine: Tanzania
Tip: Fără piele, PBO
Glazura: 0%
Forma de congelare: IQF
Cantitate: 300-500g
Valoare energetică | 334 kJ / 72 kcal |
---|---|
Grăsimi, din care acizi grași saturati | 0,5g/0g |
Carbohidrați, din care zaharuri | 0,25g / 0,25g |
Fibre alimentare | 0g |
Proteine | 19 g |
Sare | 0,055 g |
Out of stock
INGREDIENTE
- 2 file de șalău de Nil
- 2 linguri de unt
- 2 căței de usturoi, tocați
- 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
- sucul de la 1 lămâie
- 1 lămâie, feliată pentru decor
- Sare și piper negru după gust
Pregătire
Asezonați fileurile de șalău de Nil cu sare și piper. Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Adăugați usturoiul tocat și căliți timp de un minut.
Metoda de gătire
Puneți fileuri de șalău de Nil în tigaie. Gătiți 3-4 minute pe fiecare parte până când au o crustă aurie. Stoarceți sucul de lămâie peste pește.
Prezentare
Transferați șalăul de Nil pe farfurii. Se ornează cu pătrunjel proaspăt și felii de lămâie. Sosul untos și aromat completează minunat peștele.